Lattiakaivosuodatin, 10 kpl

12,40 

Helpotus siivoukseen vaihdettavilla Nyytit.fin Lattiakaivosuodattimilla. Tehokkaat 2 mm reiät vangitsevat pienimmätkin karvat ja yleismallinen muotoilu sopii kaikkien lattiakaivon kansien ja viemäriaukkojen päälle, jopa lavuaariin. Se tarrautuu helposti jokaiseen pintaan, mutta on myös helposti irroitettu jälkiä jättämättä. Puhdas kylpyhuone vaivatta.

Nyytit.fin Lattiakaivosuodatin on täydellinen työkalu moderniin kylpyhuoneeseen: se kerää karvat trimmailusta, irtohiuksista ja lemmikkien pesusta. Hanki omasi ja koe siistimmän kylpyhuoneen mukavuus päivittäin! Tilaa useampi kerralla ja säästä!

15×15 cm, 10 kappaleen pakkaus.

Lue lisää

Varastossa

Tilaa 1 pakkaus
12,40 
Tilaa 2 pakkausta
Säästä 20%
19,84 
Tilaa 3 pakkausta
Säästä 30%
26,04 

Kuvaus

Nyytit.fin Lattiakaivosuodatin – monipuolinen suoja viemäreiden tukosten, hajujen ja aikaa vievien siivousten varalta.

Suunniteltu huolella, jokainen suodatin omaa 2 mm x 2 mm kokoiset reiät, jotka sieppaavat ne pienimmätkin karvat, jotka yleensä livahtavat muiden suodattimien ohi, mahdollistaen samalla veden vapaan virtauksen. Heitä hyvästit niille päiville, kun raahasit imuria kylpyhuoneeseen, kyykit pyyhkien karvoja tai googlettelit viemärin tukosten puhdistamista ja hajujen poistoa. Nyytit.fin Lattiakaivosuodatin kerää trimmailusta, irtohiuksista ja lemmikkien pesusta jäävät karvat vaivattomasti.

Sopii jokaisen viemärin ja lattiakaivon kannen päälle

Toisin kuin monet muut lattiakaivon suodattimet, Nyytit.fin lattiakaivosuodatin asetetaan lattiakaivon ritilän päälle, eikä alle. Suodattimen asetus on hoidettu muutamassa sekunnissa, eikä se vaadi työkaluja. Suodattimen liimapinta tarraa hyvin kiinni lattiaan tai lattiakaivon kanteen, mutta sen saa myös irti vaivatta ja jälkiä jättämättä. Yleismallinen muotoilu takaa, että suodatin sopii sekä pyöreisiin että neliön muotoisiin lattiakaivoihin ja myös suihkuhuoneen kulmassa sijaitseviin moderneihin viemäriaukkoihin.

Myös lavuaarejen viemäriaukolle

Universaali muotoilu takaa, että suodatin sopii mainiosti myös esimerkiksi lavuaarejen viemäriaukon päälle. Ehkäise lavuaarin tukos ennalta. Erinomainen esimerkiksi miehille, jotka trimmailevat hiuksiaan lavuaarin yllä.

Ehkäise haiseva ja tukkeutunut viemäri

Sano hyvästit haisevan tai tukkeutuneen viemärin puhdistamiselle. Lattiakaivon suodattimen avulla viemäri pysyy puhtaampana ja se vähentää hajuja. Meidän Lattiakaivosuodattimet takaavat puhtaan ja karvattoman kylpyhuoneen ilman ylimääräistä säätöä. Vietät vähemmän aikaa siivouksen parissa ja enemmän aikaa kodin mukavuudesta nauttien.

Jokapäiväiseen käyttöön

Miehille, jotka ajelevat alakertansa, naisille, jotka pitävät huolta tuuheista hiuksistaan, ja lemmikinomistajille, jotka pesevät rakkaat seuralaisensa – Nyytit.fin Lattiakaivosuodatin on varma valinta. Huolettomampi arki ilman likaista ja haisevaa viemäriä. Hanki omasi jo tänään ja liity vaivattoman trimmailun edelläkävijöihin.

Kymmenen kappaleen pakkaus varmistaa, että pidät putket puhtaana pitkään. Suihkuttele karvat suodattimeen ja vaihda se tarpeen mukaan.

15×15 cm, 10 kappaleen pakkaus.

Lisätiedot

Paino 0,02 kg (kilogramma)
Mitat 17 × 17 × 0,5 cm (senttimetri)