Tilaus- ja sopimusehdot

Palvelun tarjoaa Online Revenue Oy (2211792-0).

Tilaus saapuu perille keskimäärin noin 3 työpäivässä. Jos tilauksesi on myöhässä tai sinulla on kysyttävää tilauksestasi, ota yhteyttä asiakaspalvelu@nyytit.fi.

vuoden tuotetakuu

Trimmerillä on vuoden takuu. Jos se rikkoontuu tai ei enää pidä latausta, lähetä se meille ja saat toimivan tilalle. Takuu ei koske tuotteen normaalia kulumista tai vahingosta (esim. tippuminen) tai väärinkäytöstä johtuvaa rikkoutumista.

Takuu ei koske ajopäätä / terää. Ajopää on tehty tarkoituksella helläksi. On normaalia, että keraaminen ajopää tylsenee yli 3 kuukauden käytön jälkeen. Suosittelemme täten tilaamaan useamman ajopään trimmerin mukana. Jos ajopää tylsenee tai rikkoontuu alle 3 kuukaudessa, lähetä meille siitä kuva ja lähetämme sinulle uuden ajopään ilmaiseksi.

Tyytyväisyystakuu

Jos et ole tyytyväinen trimmeriin, ilmoita meille 14 päivän sisällä tilauksen vastaanotosta. Olet oikeutettu 31 euron hyvitykseen. Tyytyväisyystakuu on voimassa ainoastaan, jos tilauksessa on mukana Nyyttiterä™.

Takuuasioissa ota yhteyttä asiakaspalvelu@nyytit.fi

Peruutusoikeus

Peruutusoikeus koskien peruutuksia, jotka eivät liity yllämainittuihin Vuoden tuotetakuu ja Tyytyväisyystakuu -kohtiin.

Peruutuksista ja palautuksista tulee ilmoittaa kirjallisesti osoitteeseen asiakaspalvelu@nyytit.fi. Palautus tulee tehdä viimeistään 14 päivän kuluttua tilauksen vastaanotosta.

Palauta tuotteet osoitteeseen:
Nyytit.fi c/o 3PL Uusimaa (OGOship)
Juurakkotie 4, ovi 1
01510 Vantaa
Postin palautuskoodi: 633917

Hygieniasyistä palautusoikeus koskee ainoastaan myyntikuntoisia ja avaamattomia tuotepakkauksia.

Paketoi palautettava tuote huolellisesti, ettei se vioitu matkalla. Tarkistamme palautetut tuotteet niiden saavuttua varastollemme. Hyvitämme maksun hyväksytyssä kunnossa palautettuun tuotteeseen 14 vuorokauden kuluessa.

Asiakas vastaa tuotteen palauttamisesta aiheutuvista kustannuksista (5,58 € + alv).

Mikäli asiakkaan tilaus oli yli 40 euroa ja hän oli oikeutettu ilmaisiin toimitus- ja käsittelykuluihin, veloitamme toimitus- ja käsittelykulut (8,42 € + alv) jälkikäteen, mikäli palautuksen jälkeen tilauksen arvo jää alle kyseisen summan.

Huomaathan, että paketin noutamatta jättäminen ei ole sama asia kuin tilauksen peruuttaminen & palautus. Noutamatta jätetyistä paketeista laskutamme 20 € + alv. Emme voi taata tilauksen maksun hyvitystä, mikäli asiakas ei ilmoita noutamatta jättämisestä meille.

Mikäli tuote palautetaan yli 14 päivää lähetyksen vastaanottamisesta tai tuote ei ole enää myyntikuntoinen sen vuoksi, että myyntipakkaus on avattu tai tuotetta on käytetty, tuote palautetaan takaisin asiakkaalle. Asiakkaalta peritään sopimusehtojen vastaisesta palautuksesta aiheutuneet toimitus- ja käsittelykulut (20 € + alv). Palauttamalla tuotteet hyväksyt nämä palautusehdot.

Oikeussuojakeinot ja reklamaatiot

Tilaukseen ja tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä asiakaspalvelu@nyytit.fi.

Jos ongelmaa ei saada ratkaistuksi, voit ottaa yhteyttä kuluttajariitalautakuntaan: Hämeentie 3, PL 306, 00531 Helsinki, puh. 029 566 5200. Tarkemmat ohjeet valituksen tekemiseen löytyvät KKV:n sivuilta.

Vahinkovastuu

Teimme trimmeristä mahdollisimman turvallisen. Emme kuitenkaan vastaa sen mahdollisesti aiheuttamista vahingoista tai haavoista. Noudata etusivun “Vinkkejä trimmaukseen”-osion ohjeita.

Asiakastiedot

Kaikkia asiakastietoja käsitellään luottamuksellisesti ja säilytetään asianmukaisesti. Käytämme asiakastietoja mm. asiakasviestintään. Asiakastietoja ei myydä eteenpäin muille yrityksille. Tilaamalla hyväksyt, että lähetämme sinulle satunnaisesti tarjouksia ja tiedotteita tuotteista ja tilaajaeduista. Jos et halua vastaanottaa tiedotteita, ilmoita siitä asiakaspalvelu@nyytit.fi.

Suositteluohjelma

Nyytit.fi tarjoaa mahdollisuuden tuotteiden ostajille jakaa nyytit.fi-sivua eteenpäin. Suosittelija saa viiden euron alennuksen jokaisesta suosittelijan linkin kautta tulleesta tai alennuskoodin syöttäneestä Nyytit.fi-trimmerin ostaneesta asiakkaasta. Alennus ei ole vaihdettavissa rahaksi eikä siirrettävissä toiselle henkilölle. Käytettävä alennus voi olla kerrallaan enintään 50 euron tai ostoskorin summan suuruinen.

Sopimuksen siirtäminen

Online Revenue Oy:llä on oikeus siirtää tämä sopimus joko osittain tai kokonaisuudessaan kolmannelle osapuolelle. Asiakkaalla ei ole vastaava oikeutta.

Sopimuksen voimassaolo ja muutokset ehtoihin

Sopimusehdot ovat voimassa toistaiseksi. Online Revenue Oy:llä on milloin tahansa oikeus yksipuolisesti muuttaa ehtoja. Asiakkaan edellytetään hyväksyvän sopimusehtojen muutokset, jotka tehdään asiakassuhteen voimassa ollessa.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tilaamalla hyväksyt tietosuojaselosteen ja evästekäytännöt.

Nyytit suoraan sähköpostiisi

Tilaa uutiskirjeemme ja kuule ensimmäisenä alennuksista ja uutuustuotteista. Lähetämme viestejä noin kerran tai kaksi kuukaudessa.

Uutiskirjeen tilaamalla saat välittömästi yllätystarjouksen sähköpostiisi.

Vikt med förpackning0,45 kg
Förpackningens storlek16,4 x 23,3 x 6,5 cm
Trimmerns vikt122 g
Trimmerns storlek14,5 x 4,0 x 2,8 cm
RPM6000 strokes/min
Batteri3,2 V 800 mAh litium-järnfosfat
Laddningstid2 timmar
Användningstid3 timmar
CertifikatFCC, CE och ROHS
LaddningUSB-C, utan stöd för USB-C PD med hög effekt
LaddareIngår ej
Garantiperiod1 år
ProduktkodOR004B-G
EAN06430080670017
FärgSvart
VattentålighetIPX6, fungerar under vatten
ErsättningsbladTillgängligt separat
EffektMaximal effektförbrukning 5 W, spänning 100–240 V
Package weight0,45 kg
Package size16,4 x 23,3 x 6,5 cm
Trimmer weight122 g
Trimmer size14,5 x 4,0 x 2,8 cm
RPM6000 strokes/min
Battery3.2V 800 mAh Lithium-iron phosphate
Charging time2 hours
Running time3 hours
CertificatesFCC, CE and ROHS
ChargingUSB-C
ChargerNot included
Warranty period1 v
Product codeOR004B
EAN06430080670017
ColorBlack
Water resistanceIPX6, works submerged in water
Replacement bladeAvailable separately
PowerMaximum power consumption 5W, voltage 100- 240 V
Pakkauksen paino0,45 kg
Pakkauksen koko16,4 x 23,3 x 6,5 cm
Trimmerin paino122 g
Trimmerin koko14,5 x 4,0 x 2,8 cm
RPM6000 vetoa / min
Akku3.2V 800 mAh Lithium-iron phosphate
Latausaika2 tuntia
Käyntiaika3 tuntia
SertifikaatitFCC, CE ja ROHS
LatausUSB-C
LaturiEi sisälly
Takuuaika1 v
TuotekoodiOR004B
EAN06430080670017
VäriMusta
VedenkestävyysIPX6, toimii veteen upotettuna
VaihtoteräTilattavissa erikseen
VirtaEnimmäisvirrankulutus 5W, jännite 100 - 240 V