Uusi terä intiimialueen trimmaukseen

Teimme Nyytit.fi-trimmerin miehille kokonaisvaltaiseen kehon ajeluun. Tarkoitus oli, että yhdellä trimmerillä mies voisi nopeasti ajaa kaikki karvansa päästä varpaisiin. Emme kuitenkaan täysin onnistuneet. Saimme muutamalta asiakkaalta palautetta, että trimmeri haavoitti kivespussejen ihoa. Lähdimme tätä varten kehittelemään uutta terää, varsinaisesti alapääkarvoituksen ajoa varten. Syntyi Nyyttiterä™

Vasemmalla valkoinen Nyyttiterä™ intiimialueelle ja oikealla koko vartaloon ja hiusten ajeluun tarkoitettu terä

Aikaisemmin varsinkin miesten kivespussejen ajelu on ollut haasteellista, koska kassejen iho on ohutta ja löysää. Nyyttiterä suojaa tälläistä ihoa. Terä sopii erinomaisesti häpykarvoituksen, nivustaipeen ja kivespussejen karvoituksen ajoon. Sekä miehille, että naisille.

Pienen kompromissin suunnittelussa joutui tekemään – ajelu Nyyttiterällä on hiukan hitaampaa kuin Nyytit.fi:n normaalilla terällä. Suosittelemme täten alkuperäistä terää koko kehoon ja Nyyttiterää vain alapään trimmaukseen.

Suosittelemme vaihtamaan Nyyttiterän uuteen noin 4 kuukauden välein, riippuen vähän miten usein terää käytetään. Tällöin leikkausjälki pysyy hyvänä ja ihokarvat eivät jää kiinni tylsyneeseen terään.

Nyyttiterällä häpykarvoituksen ajelu on täysin kivutonta. Takaamme sen, kirjaimellisesti. Mikäli tilaat Nyytit.fi-trimmerin mukana uuden Nyyttiterän ja haavoitat sillä ihoasi alapäästä, olet oikeutettu palauttamaan tuotteet ilmaiseksi ja maksamme koko tilauksesi.

Tilaa nyt

Terän vaihto intiimialueen trimmaukseen tarkoitettuun Nyyttiterään on kätevää

Tilaa nyt