Nyyttipuuteri pitää nivuset kuivana

Päälle vuosi trimmerimme julkaisusta, saamme viimein laajennettua tuotevalikoimaamme. Nyyttipuuteri on kehitetty erityisesti kivespusseille ja nivustaipeelle, mutta se sopii mainiosti käytettäväksi myös koko kehoon.

Nyyttipuuteri tuo mukanaan miellyttävän viilennyksen ja rauhoittavan vaikutuksen, joka on erityisen tärkeää aktiiviselle tai paljon istuvalle miehelle. Nyyttipuuteri myös ehkäisee hankausta ja hikeä nivusissa ja muissa taipeissa. Viimeistelimme Nyyttipuuterin kehutulla tuoksulla.

Hyvin testattu ja tutkittu

Nyyttipuuterin kehitystyössä on panostettu turvallisuuteen. Tuote on testattu sekä laboratoriossa että ihmisten iholla. Ei eläinkokeita! Sen koostumus sisältää laadukkaita ainesosia, kuten sinkkiä, magnesiumia, aloe veraa, mentolia ja arganöljyä. Nämä ainesosat tarjoavat rauhoittavan ja viilentävän vaikutuksen, joka on ihanteellinen iholle kovassa käytössä.

Ei vain miehille

Vaikka Nyyttipuuteri on suunniteltu erityisesti miehille, se sopii loistavasti myös naisille, vaikkapa rintojen alle, sisäreisiin tai kainaloihin. Sen monipuolisuus tekee siitä ihanteellisen valinnan kenelle tahansa, joka kaipaa mukavuutta ja suojaa.

Hellii jokaisen ihoa

Urheilijat, paljon istuvat ja fyysisen työn tekijät löytävät Nyyttipuuterista erityisen hyödyllisen kumppanin. Tuote auttaa pitämään ihon kuivana ja viileänä kovassakin menossa, vähentäen hankausta ja epämukavuutta. Sopii erinomaisesti myös höyläyksen jälkeen!