Miksi Nyytit.fi-vartalotrimmeri on paras valinta herkälle iholle

Intiimialueen grooming on tärkeä osa viikkorutiinia monelle miehelle. Monet ajattelevat, että intiimialueen ajelu tai trimmaus voi olla epämiellyttävä kokemus, mutta sen ei tarvitse olla niin. Nyytit.fi-trimmeri on suunniteltu herkälle iholle, ja se on erinomainen valinta niille miehille, jotka haluavat siistityn ulkonäön ilman epämiellyttävää ärsytystä tai haavaumia.

Nyytit.fi-trimmeri on erittäin tehokas, mutta silti hellävarainen. Tämä tarkoittaa, että se pystyy leikkaamaan karvat lyhyeksi ilman, että iho ärsyyntyisi ajosta. Nyytit.fi on suunniteltu erityisesti miehille, jotka haluavat trimmata herkkiä alueita, kuten nivusia ja kivespussia, ilman että he joutuvat kärsimään kivusta tai ihoärsytyksestä.

Nyytit.fi-trimmerin ainutlaatuinen muotoilu ja ominaisuudet tekevät siitä parhaan valinnan herkälle iholle. Sen leikkuupäät on valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, joka vähentää kitkaa ja ärsytystä. Sen tarkka leikkausmekanismi takaa, että karvat leikataan sulavasti ja helposti, ilman ihon kulkeutumista terään. Nyytit.fi jättää tarkoituksella hiukan alle millin sängen, jotta iho ei ärsyyntyisi ajosta.

Trimmerin ergonominen muotoilu on myös tärkeässä osassa. Se on suunniteltu sopimaan miehen käteen täydellisesti, jolloin sen käyttö on helppoa ja vaivatonta. Trimmeri on kevyt ja langaton, joten voit käyttää sitä helposti ja tarkasti herkilläkin alueilla. Lisäksi sen mukana tulevat lisäkammat antavat käyttäjän valita juuri itselleen sopivan pituuden. Voit leikata sillä jopa hiukset!

Trimmerissä on hyödyllisiä ominaisuuksia, jotka tekevät ajokokemuksesta vieläkin helpompaa ja nopeampaa. Esimerkiksi siinä on LED-valo, joka valaisee ajoaluetta. Nyytit.fi-trimmerin keraamisien vaihtoterien korkea laatu tarkoittaa sitä, että ne kestävät pitkään, mikä tekee trimmeristä taloudellisen investoinnin pitkäaikaiseen käyttöön. Lisäksi Nyytit.fi:n käyttö on helppoa ja turvallista. Sen ladattava 800 mAh Lithium-Ion akku takaa pitkän käyttöajan yhdellä latauksella, ja sen helppo puhdistusmekanismi tekee sen puhdistamisesta helppoa ja nopeaa. Sekä terät, että lisäkammat vain klikataan paikoilleen.

Tärkeimpänä lisäosana Nyytit.fi:hin on saatavilla erillinen Nyyttiterä™. Nyyttiterä™ takaa, ettei trimmeri viillä pallejasi. Itseasiassa palautamme rahasi, jos niin sattuu käymään. Tilaamalla Nyyttiterän™ et siis voi hävitä.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Nyytit.fi on erinomainen valinta herkkäihoisille miehille, jotka haluavat pitää kehonsa tai intiimialueensa siistinä ilman epämiellyttäviä kokemuksia. Sen edistyksellinen teknologia, tarkat terät, helppokäyttöisyys ja hyödylliset lisävarusteet tekevät siitä ylivoimaisen vaihtoehdon verrattuna muihin trimmereihin markkinoilla. Joten, jos haluat tehdä trimmaamisesta miellyttävää herkällä iholla, tilaa omasi tänään.

Nyytit suoraan sähköpostiisi

Tilaa uutiskirjeemme ja kuule ensimmäisenä alennuksista ja uutuustuotteista. Lähetämme viestejä noin kerran tai kaksi kuukaudessa.

Uutiskirjeen tilaamalla saat välittömästi yllätystarjouksen sähköpostiisi.

Vikt med förpackning0,45 kg
Förpackningens storlek16,4 x 23,3 x 6,5 cm
Trimmerns vikt122 g
Trimmerns storlek14,5 x 4,0 x 2,8 cm
RPM6000 strokes/min
Batteri3,2 V 800 mAh litium-järnfosfat
Laddningstid2 timmar
Användningstid3 timmar
CertifikatFCC, CE och ROHS
LaddningUSB-C, utan stöd för USB-C PD med hög effekt
LaddareIngår ej
Garantiperiod1 år
ProduktkodOR004B-G
EAN06430080670017
FärgSvart
VattentålighetIPX6, fungerar under vatten
ErsättningsbladTillgängligt separat
EffektMaximal effektförbrukning 5 W, spänning 100–240 V
Package weight0,45 kg
Package size16,4 x 23,3 x 6,5 cm
Trimmer weight122 g
Trimmer size14,5 x 4,0 x 2,8 cm
RPM6000 strokes/min
Battery3.2V 800 mAh Lithium-iron phosphate
Charging time2 hours
Running time3 hours
CertificatesFCC, CE and ROHS
ChargingUSB-C
ChargerNot included
Warranty period1 v
Product codeOR004B
EAN06430080670017
ColorBlack
Water resistanceIPX6, works submerged in water
Replacement bladeAvailable separately
PowerMaximum power consumption 5W, voltage 100- 240 V
Pakkauksen paino0,45 kg
Pakkauksen koko16,4 x 23,3 x 6,5 cm
Trimmerin paino122 g
Trimmerin koko14,5 x 4,0 x 2,8 cm
RPM6000 vetoa / min
Akku3.2V 800 mAh Lithium-iron phosphate
Latausaika2 tuntia
Käyntiaika3 tuntia
SertifikaatitFCC, CE ja ROHS
LatausUSB-C
LaturiEi sisälly
Takuuaika1 v
TuotekoodiOR004B
EAN06430080670017
VäriMusta
VedenkestävyysIPX6, toimii veteen upotettuna
VaihtoteräTilattavissa erikseen
VirtaEnimmäisvirrankulutus 5W, jännite 100 - 240 V