Miesten alapääkarvoituksen ajon hyödyt

Suomalainen mies, jos mietit, pitäisikö sinun trimmata munakarvasi, vastaus on selvä KYLLÄ!

Miesten karvojen ajaminen Nyytit.fi-trimmerillä on yksinkertaista ja nopeaa. Siitä on lisäksi paljon hyötyä:

  • Parantaa hygieniaa
  • Kumppanit pitävät siistitystä miehen alapäästä
  • Trimmattu alapää antaa itseluottamusta
  • Pallit karvattomana tuntuu mahtavalta

Viime vuosina miehet ovat alkaneet panostamaan ulkonäköön, hygieniaan ja terveyteen. Miehen siisteydestä on tullut yhtä tärkeää kumppaneille ja ympärillä oleville ihmisille kuin miehelle itselleenkin. Huoliteltu mies pitää huolta hygieniastaan ja kropastaan, unohtamatta karvoituksen siistimistä myös alapäästä.

Trimmaaminen saa peniksesi suurenemaan

Trimmaaminen ei tietenkään fyysisesti suurenna penistäsi, mutta kyseessä onkin optinen illuusio. Iso puska saa peniksen näyttämään todellista pienemmältä, oli vehje sitten pikkuriikkinen tai kuin isolla siitosorilla.

Tee itsellesi palvelus ja siisti maisemaa alapäästä – näytä miehuutesi positiivisessa valossa. Tunnet itsesi itsevarmemmaksi ja valmiimmaksi tositoimiin. Nyytit.fi-trimmeri on täydellinen laite munakarvojesi trimmaamiseen ilman huolta naarmuista, nyppimisestä, sisäänkasvaneista karvoista tai muuten epämukavasta ajosta.

» Osta Nyytit.fi-alapäätrimmeri «

Seksi tuntuu paremmalta sinulle ja kumppanillesi

Alapään karvojen ajelu tai sheivaus mahdollistaa paremman tuntemuksen seksin aikana. Ihoasi ei tällöin enää suojaa karvapeite, joka heikentäisi tuntemusta. Pitkä intiimikarvoitus saattaa myös ärsyttää ihoasi ja kumppanisi ihoa kauan kestävän aktin aikana.

On mahtavan nautinnollinen tunne, kun kaksi karvatonta ihoa hankaa ja paukkaa toisiaan vasten, naisen alapään kosteuttamana.

Saat parempaa suuseksiä ja useammin

Jos ei muuta, siisti säkkisi kumppanisi vuoksi. Harva nainen rakastaa miehen karvaisia nyyttejä. Ei pelkästään hajun ja yleisen tuntuman kannalta, mutta kukaan ei nauti pallikarvoista suussaan.

Jos et ole aikaisemmin ajellut pallejasi, se on myös hyvin vastaanotettu yllätys. Karvattoman kullin imeminen tuntuu naisesta mahtavalta! Jos myös kassisi ovat karvattomia, tulet saamaan järisyttävän hyvää suuseksiä ja usein.

Ole se mies, josta kumppanisi kertoo läheisimmälle ystävälleen innostuneeseen sävyyn; “Minun Pertsa ajoi vihdoin alapäänsä ja nyt en voi pitää näppejä erossani hänestä!”. Näytä kumppanillesi että välität, ajelemalla pallisi. Et tiennytkään, miten yksinkertaiselta rakkaus voi näyttää!

Tuntuu mukavammalta 

Jos et vieläkään tullut vakuuttunut siitä, että miehen karvojen ajaminen on oikea ratkaisu, miten olisi se, että karvojen ajo saa olosi mukavemmaksi.

Häpykarvat ovat karheat ja kiharat. Ne tökkivät vaatteita ja ihoa, mikä kutittaa ja ärsyttää. Kun karvoitusta on siistitty, alusvaatteet istuvat paremmin, eikä kiusallisia raapimishetkiä tule niinkuin ennen. Varsinkin urheilu tuntuu alapää karvattomana todella vapauttavalta.

Alapääsi pysyy viileämpänä

Pallisi ovat kuumassa pinteessä. Ne ovat suojassa jalkojesi tiukassa välissä, joka tarkoittaa pallit läkähdyttäviä lämpötiloja kesästä talveen. Toimistotyössä pallit ovat musertuneena kuuman tuolin ja jalkojen välissä ja fyysisessä työssä ne hankaavat jatkuvasti jalkojasi vasten.

Ylimääräinen turkiskerros tuottaa palleillesi kuumemmat oltavat kuin niillä voisi olla, eivätkä pallisi eivät pysty kertomaan, miltä niistä tuntuu. Sinun on toimittava niiden puolesta! Pidä nyyteistäsi hyvää huolta ajamalla pois ylimääräinen intiimikarvoitus, joka voi aiheuttaa aiheetonta lämpöä ja hikoilua vyötärön alapuolella.

Anna alapäällesi mahdollisuus hengittää. Pallisi kiittävät sinua. Trimmaaminen ja alapään sheivaus vähentävät ylimääräistä lämpöä ja hikeä, mikä auttaa ehkäisemään myös ärsytystä ja hajua. 

Miesten karvojen ajaminen on hygieenista

Terveellinen mies syö ja juo hyvin, urheilee ja pitää itsestään muutenkin huolen. Itsensä puhtaana pito ja hygieniatuotteiden käyttö on tärkeää, eikä se tarkoita vain säännöllistä suihkussa käymistä. Hyvä kuitenkin, että käyt säännöllisesti suihkussa.

Sukukalleutesi ovat suurimman osan elämästään suojassa. Siellä alhaalla on kuumaa ja hikistä. Kun hikoilet, hiki on vuorovaikutuksessa ihosi öljyjen kanssa ja tuottaa bakteereja, jotka tarttuvat häpykarvoihin. Mitä pidempi miehen alapääkarvoitus on, sitä helpommin alapää alkaa haisemaan.

Päivän päätteeksi munaskut pitkillä karvoilla haisevat kamalalta. Kukaan ei halua olla tekemisissä haisevien pallien kanssa. Rankan työpäivän tai raskaan kuntosaliharjoittelun jälkeen siistimättömästä miehen alapäästä tuleva hajuhaitta on vähintäänkin epätoivottavaa.

Karvojen sheivaus tai ajaminen lyhyeksi auttaa pitämään huonot bakteerit loitolla, koska niillä ei ole tällöin valtavaa leikkikenttää, jossa temmeltää. Tietenkin on myös tärkeää pestä alapää usein ja pitää se kuivana.

Mitä lyhyemmät karvasi ovat, sitä vähemmän bakteereilla on piilopaikkoja.

Ajettu häpykarvoitus ei jää jumiin vetoketjuun

Naura vain, mutta monet miehet ovat kokeneet, miten tuskallisesti vihainen vetoketju vetää ylikasvanutta munakarvoitusta. Käsistä riistäytynyt intiimialueen karvoitus kerjää pahimmanlaatuista kidutusta. Kun vähiten odotat sitä, munakarvasi tarrautuvat teräsloukun suuhun, joka haluaa näyttää sinulle, miltä kipu tuntuu. Siisti ylikasvanut puska, ennen kuin on liian myöhäistä. Nyytit.fi-trimmerin keraamisilla terillä saat nopean ja tasaisen trimmauksen, joka pitää sinut poissa katastrofin käsistä.

Trimmaaminen ja sheivaus vähentävät täiden ja satiaisten mahdollisuutta intiimialueella

Pahoittelut ruokahalusi pilaamisesta, mutta tämä on totta. Satiaistartunnan riski on olemassa, jos seksikumppaneita on useita ja karvoitus rehottaa valtoimenaan. Satiaiset elävät häpykarvoissa ja munivat sinne. Myös täit voivat vallata alapään. Näiltä ötököiltä ei kortsu suojaa. Kun vähennät intiimialueen karvoitustasi, vähennät paikkoja, joissa nuo pikku kaverit voivat temmeltää.

Tunnet itsevarmuutta

Hyvin huoliteltu mies on itsevarma mies.

Olet ehkä kuullut, että jotkut naiset käyttävät seksikkäitä alusvaatteita tärkeissä liiketapaamisissa. Se ei johdu siitä, että joku näkisi heidän pitsirintaliivit tai pikkuhousut, vaan siitä, että se saa heidät tuntemaan itsensä itsevarmaksi ja seksikkääksi. Mitä enemmän aikaa käytät itsesi huolitteluun, sitä paremmalta sinusta tuntuu, vaikka kukaan ei näkisikään ponnistelujasi.

Suomalaiset miehet, olkaa ylpeitä palleistanne ja kiinnittäkää niihin huomiota! Kun näytätte paremmalta ja pidätte huolta itsestänne, voitte paremmin ja kaikki muutkin huomaavat sen. Karvojen ajaminen saa askeleesi kevyeksi, ryhtisi ponnekkaammaksi ja tekee hymyn kasvoillesi!

Trimmaaminen oikeilla laitteilla ei aiheuta kutinaa tai ärsytystä

Sinun ei tarvitse sheivata itseäsi täysin posliiniksi, jos et halua. Trimmaamalla siistit intiimialueen karvoitusta kohdista mistä haluat – pidät puskasi kurissa.

Nyytit.fi-trimmerin terä jättää tarkoituksella munakarvat noin puolen millin pituiseksi, jottei ihosi ärsyyntyisi liian ihonläheisestä ajosta. Se myös jättää karvat mukavan tuntuiseksi – ei liian karkeiksi. Nyyttiterällä taas ajat kivespussisi ilman huolen häivää.

Voit myös ajaa vain haluamasi alueen tai käyttää mukana tulevia ohjauskampoja. Jos taaseen haluat täysin posliiniksi, on kätevää trimmata alkuun ja sheivata sen jälkeen. Sheivaus on tällöin nopeampaa ja helpompaa, eikä ärsytä niin paljoa ihoa.

Oletko valmis laittamaan häpykarvasi kuriin? Nyytit.fi tarjoaa oikeat työkalut tähän työhön, mukaan lukien ainoa koskaan tarvitsemasi trimmeri. Sillä ajat kaikki kehon karvat. Aloita tilaamalla Nyytit.fi-trimmeri jo tänään!

Lupaamme, ettet tule katumaan päätöstäsi. Itse asiassa lupaamme, ettet ainoastaan sinä nauti juuri ajetusta alapäästäsi, vaan myös kumppanisi. Saat itsevarmuutta, kehuja ja enemmän seksiä.