Kahdeksan tapaa käyttää trimmeriä

Nyytit.fi-trimmeri ei ole pelkästään alapään ajoon. Voit käyttää trimmeriämme koko vartalon ajeluun, sukupuolesta riippumatta.

Viime vuosina miehet ovat alkaneet kiinnostua huolitellusta kehosta. Enää karvojen ajelua ei katsota pahalla, vaan tosimieskin voi pitää huolta ulkonäöstään.

Jotkut kokevat pitkät selkäkarvansa kuvottavina, toiset taaseen haluavat pitää koko kehonsa karvattomana. Toiset ajavat karvansa itsensä vuoksi, toiset naisten vuoksi. Osa taas on tyytyväinen siihen, että lihakset näkyvät paremmin karvottamana, toiset ajelevat hygienia- tai hajusyistä.

Ohessa vinkkejä trimmerin käyttöön eri alueille.

Kainalokarvat

Harva pitää pitkiä kainalokarvoja seksikkäinä. Työn touhuissa ja salilla ne keräävät tunteja hikeä. Kätesi nostaessa haju on kuvottava ja hienossa työpaidassasi hikitahrat.

Tuuhea karvoitus kainalossa estää myös antipersperantin päätymistä ihoon. Tämän takia saattaa olla, ettet ole huomannut etuja antiperspiranttien käytöllä.

Jo pelkkä kainaloiden karvattomuus auttaa vähentämään hikeä ja hajuja, eikä välttämättä antipersperantille tai deodorantille ole edes tarvetta.

Nyytit.fi-trimmerillä ajelet kainalosi parissa sekunnissa, vaikkapa suihkussa.

Hiukset

Nyytit.fi-trimmerillä pidät “kaljusi” juuri sopivan pituisena – kovan jätkän tyylinä. Kaljusi ei paista läpi samalla tavalla kuin partahöylällä ajeltuna. Mikä parasta, koko pääsi on ajettuna minuutissa.

Tämä luukki sopii erinomaisesti, jos sinulla ei ole enää niin paljon hiuksia kuin nuoruudessa. Trimmerillä ajelun jälkeen muut eivät edes huomaa, että hiuksesi ovat harvenemassa.

Trimmerin 4cm ajopäällä hiuksesi ovat supernopeasti ajeltuna. Kovimmat jätkät eivät käytä päänsä ajeluun edes peiliä — käsillä on helppo tunnustella, jos joku kohta jäi ajelematta.

Mikäli pidät hiukan pidemmästä siilistä, käytä trimmerin mukana tulevia lisäpäitä. Vaihtoehtoisesti voit käyttää lisäpäitä niin, että ajat hiukset sivuilta sulavasti pikkuhiljaa pituutta kasvattaen 0mm -> 3mm -> 6mm -> 9mm -> 12mm.

Kasvot ja korvat

Saat kovan äijän luukin ajamalla partasi trimmerillä, varsinaisen parranajokoneen sijaan. Näin sinulla on aina sopivan pituinen sänki – Jason Statham -look.

Jos haluat kasvattaa pidemmän parran, Nyytit.fi trimmerin mukana tulevilla 3mm, 6mm, 9mm ja 12mm lisäpäillä saat pidettyä partasi juuri halutun pituisena kauttaaltaan.

Trimmerin 4cm ajopäällä kasvot on nopeasti ajettuna.

Aja samalla myös mahdollisesti korvien sivuilla kasvavat kuvottavat vanhojen miesten karvat.

Rinta- ja vatsakarvat

Ajelemalla rintakarvat ja vatsakarvat, muskelit tulevat paljon paremmin esiin. Sama efekti on muuten alapään ajelulla – saat ilmaisia lisäsenttejä. Vaikka omaisitkin dad bodyn, et paranna maskuliinisuuttasi vinttikoiran karvoituksella. Voit myös harkita etuvartalon ajoa trimmerin lisäpäillä (3-12mm).

Pitkät karvat rinnassa ja vatsassa saattavat myös tulla joidenkin paitojen läpi tai näkyä selvästi paidan alla ja pilata treffi-illan.

Osalla miehistä on myös pitkiä yksittäisiä karvoja olkapäiden lähettyvillä ja kaulan alla. Nämä suosittelemme ehdottomasti ajamaan tai nyppimään pois.

Huom! Emme suosittele kehon vahausta miehille. Miesten karvat pysyvät ihossa kiinni tehokkaasti – toimenpide on erittäin kivulias, nimimerkillä Kokeiltu on. Nyytit.fi-trimmeri ajaa kehon karvat nopeasti ja kivuttomasti, vaikka suihkussa. Trimmeri on niin hellä, että voit ajella nänniesi yli huoletta.

Selkäkarvat

Kuvottavimmat karvat, mutta myös hankalimmat ajella. No, ainakin pystyt ajamaan selän sivuilta ja ihan yläselästä pitkät yksittäiset karvat.

Mikäli sinulla on partneri, pyydä häntä ajelemaan koko selkäsi. Trimmeri on hellä, eikä voi nirhaista selkääsi osaamattomissakaan käsissä. Muutamalla vedolla koko selkäsi on sileä kuin vauvan iho.

Bikinikarvoitus / alapää / haarat

Nyt päästiin asiaan. Tätä varten Nyytit.fi-trimmeri kehitettiin. Haarat karvottamana on ihanan vapauttavaa. Jopa urheilu tuntuu mukavammalta.

Mitä lähemmäs penistä, kivespusseja ja häpyhuulia mennään, sitä kinkkisemmäksi ajo menee. Kirjaimellisesti. Sukupuolielimien alueella iho on erittäin herkkää ja ohutta.

Ensimmäinen steppi on tarkoitusta varten kehitetty trimmeri. Tilaa siis Nyytit.fi-trimmeri säästyäksesi naarmuilta.

Oikeanlaisen trimmerin hankkimisen jälkeen homma on sinun käsissäsi. Käytä tervettä järkeä ja näitä ohjeita:

  • Aja hitaasti ja rauhallisesti
  • Pidä trimmeri oikeassa ajokulmassa, niin että trimmerin muovipää on ihon mukaisesti.

Miesten kivespussit ovat kaikista vaikein kehonosa ajaa. Iho on äärimmäisen herkkää, ohutta, löysää ja kurttuista. Erityisohjeita kivespussejen ajoon:

  • Venytä kivespusseja samalla kun ajat – älä aja löysää ihoa!
  • Älä missään tapauksessa törkkää trimmerin terällä suorassa 90-asteen kulmassa pusseihin.
  • Suosittelemme kuivana ajoa, näin ajo on sulavampaa
  • Voit myös pyrkiä välttämään terällä ihon koskettamista ja ajaa vain karvojen juuresta
  • Voit käyttää mukana tulevia lisäpäitä

Peppukarvat

Peppukarvat ovat turhia. Voit antaa ne olla tai ajaa pois. Nyytit.fi-trimmerillä et onnistu raapaisemaan ihoasi, vaikka et näkisikään, mitä ajelet. Sen leveä terä ajaa karvat pepustakin nopeasti.

Joillakin kasvaa karvoja myös persvaossa, jotka suosittelemme ehdottomasti ajelemaan, jo pelkästään hygieniasyistä. Voit ajaa huoletta peräaukon alueeltakin. Tulet huomaamaan suuren eron, miten helppoa puhdistus vessassakäynnin jälkeen on. 

Käsi- ja jalkakarvat

Koetko, että kätesi ja jalkasi ovat karvaisempia kuin turkkilaisilla? Ehkä raajojesi karvat kasvavat niin pitkiksi, että alat muistuttaa enempi apinaa kuin ihmistä.

Jos et pidä käsikarvoista tai jalkakarvoista, tai koet niiden kasvavan liian pitkiksi, Nyytit.fi-trimmerillä ajat ne nopeasti.

Ajamalla karvat, myös tatuointisi ja lihaksesi näkyvät paremmin.

Suihkun jälkeen kuivaus on sekunnin homma, kun vesi ei jää kiinni karvoihin. Jos et ole vielä kokenut sitä tunnetta, suosittelemme tilaamaan Nyytit.fi-trimmerin välittömästi.